RCgestión ofera urmatoarele servicii:

1.- ELIGIBILITATE

RC Gestión analizeaza documentatia solicitata de Autoritatea Contractanta in functie de caz , si elaboreaza pentru fiecare licitatie formularele si documentatia administrativa necesare pentru o prezentare optima. .

1.1.- Traduceri

Furnizam inclusiv servicii de traduceri ale documentatiei necesare..

1.2.-Prezentarea documentatiei

Serviciile noastre includ prezentarea documentatiei la sediul autoritatii contractante, asistenta la semnarea, stampilarea, numerotarea, impachetarea precum si asistenta la deschiderea ofertelor sau incarcarea documentelor in sistem in cazul licitatiilor electronice.

 

2.- OFERTA TEHNICA FIDIC ROSU

RC Gestión elaboreaza documentatii tehnice in faza de licitatie de tip FIDIC ROSU, pentru diverse tipuri de lucrari (drumuri, canalizari, alimentari cu apa, cai ferate), aeroporturi, inchideri depozite deseuri, statii de transfer, constructii civile (spitale, scoli, parcuri), regularizari de maluri, irigare.

Sunt incluse solicitari si raspunsuri la clarificari in faza de licitatie si in faza de evaluare a ofertelor.

3.- OFERTA FINANCIARA FIDIC ROSU

Datorita echipei noastre de tehnicieni locali si datorita contactului constant cu furnizorii, realizam estimari ale costurilor financiare pentru fiecare proiect luand ca baza preturile pietei locale pentru fiecare zona unde se situeaza proiectul licitat.

Pe de alta parte, prezentarea se realizeaza in formatul propus de autoritatea contractanta, dar, la cererea clientului putem realiza o analiza de pret paralela astfel incat, clientul nostru sa poata verifica costul direct al proiectului.

4.- OFERTA TEHNICO-FINANCIARA FIDIC GALBEN

In cadrul RC GESTION elaboram anteproiecte de licitatie pentru drumuri, lucrari hidraulice (statii de tratare a apei,, statii de epurare, retele de alimentare cu apa si canalizare), statii de tratare mecanico-biologice, statii de transfer, statii de sortare, inchideri depozite deseuri, regularizari de maluri, regularizari urbanistice, ,, aeroporturi, constructii civile.

In cazul anteproiectelor adjudecate in urma licitatiilor, RC GESTION realizeaza proiectul definitiv de executie precum si asistenta tehnica in executie.

De asemenea, elaboram proiecte pentru parcuri eolice si parcuri fotovoltaice.

 

 

5.- PROIECTE FIDIC GALBEN

RC Gestión elaboreaza studii de fezabilitate, proiecte tehnologice PTH, proiecte tehnice de executie PTE, proiecte detalii de executie DDE, atat in cadrul proiectelor adjudecate in urma licitatiilor , cat si in alte proiecte.

De asemenea, elaboram proiecte pentru parcuri eolice si parcuri fotovoltaice.

 

6.- CERTIFICARI AFER

In cadrul RC GESTION venim in sprijinul firmelor internationale in vederea obtinerii certificarilor necesare pentru a licita in Romania. In acest sens, oferim servicii pentru obtinerea urmatoarelor certificate:

  • AFER (feroviar) pentru cai ferate, tramvai, metrou
  • ANRE (electric)
  • AAP (autoritatea aeroportuara)